‘Niets is voor altijd’

Onze “Jackobond zingt Marva”-tournee zit erop.

Als afsluiter van deze mooie periode hebben we dit lied gemaakt, volledig in Marva-stijl. Met een collage van onze mooiste herinneringen.. En… met een absolute verrassing. Marva zelf heeft nl haar medewerking aan het lied verleend. Wat zeer uniek is, aangezien ze al sinds de jaren ’80 niet meer in de media komt. Wat is het mooi geweest.. Bedankt om te komen kijken, bedankt voor al die uitverkochte zalen, oprecht bedankt voor zoveel overweldigende warmte, op zovele vlakken.. u was een fantastisch publiek. We vergeten u niet.
Maar helaas, “Niets is voor altijd”.

Muziek : Tim Vandenbergh, Karel De Backer, Toon Offeciers, Stefan Wellens, Riet Muylaert
Tekst : Riet Muylaert (met knipoogjes naar Marva)
Mix : Tim Vandenbergh
Beeldmontage : Bastien Hubens
© 2018

Bijzondere dank aan Marva.